Projecten

Deze veelzijdige vent kan in z’n privé tijd iets voor jou betekenen.

Website

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met het maken van een website? Ik heb er in de afgelopen jaren 26 mogen maken voor bedrijven en particulieren. Hoewel het tegenwoordig aan de ene kant een stuk makkelijker is om een website te maken en beheren, zijn er wel veel keuzes die gemaakt moeten worden. Met name, hoe kun je je van je concurrentie onderscheiden en hoe wordt je goed gevonden in Google. Van het hele proces heb ik een stappenplan gemaakt die je op weg helpt om jouw doel te bereiken.

Fotobewerking

Foto’s die door de tijd zijn vergeeld of waar barsten in zijn gekomen, kunnen hersteld worden, met als doel een foto die (bijna) net zo mooi is als het moment dat deze ooit is genomen. Da’s nu echt een klusje voor mij; vind ik leuk om te doen, en jij hebt een herinnering die weer even mee kan! Binnenkort zal ik hier enkele voorbeelden laten zien.

Video

Als professioneel cameraman kan ik je op verschillende manieren van dienst zijn. Wil je bijvoorbeeld je (groot)ouders interviewen om een mooi document voor later te hebben, kan ik je bij voorbereiding en uitvoering helpen. Ik mocht tot nu toe bij 11 mensen hun trouwdag filmen, dat is dus zeker ook een optie.

Privé kok

Iets nieuws wat ik graag eens wil uitproberen, is om op een zaterdag voor jou en je partner te koken. Gewoon relaxed bij jullie zelf thuis! We bespreken samen vooraf welk gerecht ik ga maken. Op de zaterdag zelf doe ik de boodschappen en ’s middags bereid ik het gerecht in jullie keuken. Als je wilt kunnen jullie intussen iets anders gaan doen. Wanneer jullie terug zijn, serveer ik het gerecht in de juiste mood en na het toetje zorg ik voor de afwas en laat jullie alleen.
Ik heb een aantal specialiteiten waaruit jullie kunnen kiezen en zorg er uiteraard voor dat jullie wensen hierin meegenomen worden.

Documenten structureren

Een passie van mij is, om orde in chaos aan te brengen, en op zo’n manier dat de gebruiker er ook daadwerkelijk weer iets mee kan. Mocht je een harde schijf hebben waar alles door elkaar staat en je weinig meer kunt terugvinden, laat het me weten en laat me je hier mee helpen.

3D ontwerpen

3D is een toverwoord geworden sinds de film Avatar. Ook 3D-printen wordt steeds meer gemeengoed. Programma’s om in 3 dimensies te ontwerpen zijn er ook steeds meer, alleen blijft het lastig om hiermee te werken als je het niet vaak doet. Laatst, voordat ik ging verhuizen, heb ik onze nieuwe woning in een 3D tekening ontworpen. Op die manier kun je de woning in alle richtingen, gaatjes en hoekjes bekijken. Meubels neerzetten en verschuiven en vooraf zien of iets wel of niet werkt. Kun je mijn hulp gebruiken om een 3D ontwerp voor je te maken, laat het me weten!